0

Støydempende behandling

spurt 2021-01-25 20:53:41 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, leste nettopp ditt svar ang. understell behandling av en relat. ny Tesla, der du frarådet anturust behandling da chassiet er stort sett laget av aluminium og pluss deler er en der lammet, ikke skrudd opp. Så det er garanti tap m.m. Ditt svar høres logisk ut. - Jeg har nettopp bestilt en Skoda Enyak. Den kommer medio mai. Jeg er interessert i støydempende behandling for min e- bil. Om det innbærer samme konsekvenser som den klassiske understell behandling!

Mvh, Vedad Drace

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-26 13:55:16 +0200

Jeg ville kontaktet en understellsbehandler som utfører det du kaller støydempende behandling her. En seriøs aktør som bør kunne svare på dette, eventuelt gi deg et råd om hvem som tilbyr denne typen behandling i ditt nærområde, finner du HER: https://www.handeland-antirust.no/

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-01-26 16:48:02 +0200

Husk støydemping ofte er en subjektiv behandling og ikke nødvendigvis så spesielt desibel reduserende. Gjerne kan noen irriterende eller vibrasjon skapte lyder som resonans dempes slik at lydnivå oppleves som mere behagelig. Omfattende men dyr støy demping for å senke støynivå som fks Lexus har kommet langt med foregår ved å montere spesielle lyddempene matter fks i gulver og poser med lyd dempende matrialer i hulrom for å redusere blikktromme effekten. Lyd dempene matter plasseres også på innerskjermer og nå har tilogmed dekkfabrikantene gått et skritt videre da fks Goodyear har active sound tecnology der lyd dempene materiale er limt mot kjørebanen inni dekkene og ja det virker.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar