0

Porsche Taycan RWD

spurt 2021-01-25 11:24:30 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg ser at Porsche Taycan er blitt kr 200 000 billigere med bakhjulstrekk Hva tenker du om denne modellen?

Er dette er dumt valg veedrørende annenhåndsverdi? Og bør man ikke velge minste batteripakke? Hvordan er vedlikeholdsprisenen på Taycan?

Takk for hjelpen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-25 11:58:43 +0100

Heisann. Interessant spørsmål.
Når det gjelder Taycan generelt så tror jeg de kan få et ganske kraftig prisfall på bruktmarkedet om en stund. Den kommer jo både som stasjonsvogn og «SUV /Crossover»-variant.

Jeg tror da at en del av de som har dagens Taycan velger å oppgradere til neste modell og at det vil komme mange biler på bruktmarkedet. Hvilket vi vet vil presse prisene nedover.

I dette segmentet er det ofte ikke innstegsmodellene som er det smarteste valget med tanke på annenhåndsverdi. Jeg tror at Tacycan med stort batteri og firehjulsdrift er det som primært gjelder.

Det er ikke dermed sagt at innstegsmodellen er noen dårlig bil, om den passer ditt behov med tanke på rekkevidde og framkommelighet. Men jeg tror kanskje ikke at det først og fremst er nøktern fornuft som styrer valget i dette bil-segmentet. Det er nok mye følelser og show-off i tillegg.

Porsche på verksted er dyrt, selv om det er en elbil. Men den er nok likevel billigere å serve enn bensinbilene.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-01-25 11:24:30 +0100

Sett: 121 ganger

Sist oppdatert: Jan 25 '21

Antall visninger