0

Hvilken bil anbefaler du?

spurt 2021-01-21 10:52:10 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny, jeg bor i Tyskland for tiden men skal flytte tilbake til Norge i mars. Tenkte å kjøpe en Sedan eller en Stasjonsvogn som jeg kan ta med hjem. Bor på «landet» så da synes jeg det er greit med diesel. Vet ikke hvor lenge jeg vil være i hjemme før jeg må reise igjen - så jeg ønsker en bil som jeg vet vil være enkel å selge. Tenker på å kjøpe en bil som koster mellom 250.000 til 400.000 i Norge og som er kjørt mellom 150.000 og 200.000 km. Hvilke biler hadde du sett nærmere på i Tyskland med tanke på at det er en bra bruktbil + at det skal være enkelt å selge den igjen til en ok pris? Vet at dette ikke var så mye informasjon å gå etter men setter pris på alle forslag.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-21 13:03:34 +0100

En"høydare" her må jo være en grei stasjonsvogn - sedan er som å banne i kjerka i Norge - med en grei dieselmotor og firehjulstrekk. Om du vil være litt på den sikre siden mhp lett å selge osv, uten å gå på en økonomisk smell eller risikere lang salgstid, gå for en nyere bil med kortere kjørelengde enn du skisserer. Det er jo ikke verre enn å gå for Skoda eller VW fremfor Audi eller Mercedes!

Nyere bil = mindre sjanse for overraskelser, lettere å selge, lettere alt. Ja, det er gildere å dra hjem en Mercedes, men som du antyder, da får du også en bil med et par hundre tusen km på kilometertelleren. I og for seg problemfritt for noen av oss, men det store volumet av norske bruktbilkjøpere er av den sorten som får angst-anfall så snart bilen har passert 99.999 km! Det er jo også denne greia med garanti....en bruktimportert bil har normalt sett ikke helt de samme garantiene som (bortskjemte) norske bruktbilkjøpere forventer.

The Bottom Line er: velg en mer "folkelig" bil, da får du nyere bil med lavere kjørelengde for samme budsjett. Velg også "vinneroppskriften" i form av stasjonsvogn med firehjulstrekk, når du tenker på å selge bilen igjen, ta en NAF-test og averter bilen med NAF-test og et stort smil :-) Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger