0

Slutt på lyktespylere ! ?

spurt 2021-01-18 10:53:53 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny Hvorfor sluttet de fleste bilfabrikker med lyktespylere, Volvo hadde jo tilmed viskere på lyktene en periode. Mvh. Asbjørn Simonsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-18 21:22:35 +0100

updated 2021-01-18 21:39:59 +0100

Hei Asbjørn Nja sluttet vet jeg ikke helt da det er påbudt hvis det er xenon lys på bilen ihvertfall på biler solgt i Norge. Masse biler enda som har lyktespylere men du har jo rett viskere på lyktene var jo en Saab/Volvo/ greie som man trolig ikke kommer til å se igjen. Mulig det har skjedd noe når led lys kom for fullt ang krav men er nok endel som har lyktespylere likevel. Lyktespylerene er skjult under lokk i frontfanger og kommer bare frem når de trengs.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2021-01-20 10:32:27 +0100

Tja..VAG-mobilene våre har da ennå lyktespylere, ganske så effektive også! En rask titt på et par tilfeldige Volvo-manualer forteller at også Volvo har lyktespylere. Skulle bare mangle, Volvo selger fremdeles på et image som "nordbo" og et høyt sikkerhetsnivå. Jeg må innrømme at jeg ikke ser spesielt etter akkurat dette med lyktespylere, men min subjektive oppfating er at langt de fleste biler som selges i det norske markdeet, har lyktespylere.

Vi skal likevel ikke se bort fra at mange markeder har mindre behov for slikt utstyr enn oss. Det kan gjøre sitt til at mange produsenter velger å levere sine biler uten dette utstyret. Men her hjemme er verken vinteren eller traktor-kjøring rett fra åkeren og ut på landeveien blitt avskaffet, det gjør sitt til at vi har et veldig stort behov for lyktespylere. Lyktepussere er det derimot lenge siden jeg har sett, det er jo strengt tatt ikke spesielt effektivt, normalt sett er en god spylerdyse tilstrekkelig. Jeg hadde både pussere og spyler på et par av mine firkant-Ladaer, det var primært spylerne som gjorde nytte for seg, pusserne var nærmest med for syns skyld. I våre tider kunne vi kanskje fått til noe bedre, men det er ekstra vekt, det er ekstra luftmotstand, og ikke minst, det er relativt sett en dyr løsning.

The Bottom Line er at lyktespylerne nok kommer til å være med oss en stund ennå! Takk skal du likevel ha for å ta opp en interessant problemstilling, jeg skal se nøyere etter på parkeringsplasser etc fremover!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2021-01-18 10:53:53 +0100

Sett: 323 ganger

Sist oppdatert: Jan 20 '21

Antall visninger