0

reklamasjon?

spurt 2021-01-18 08:52:42 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei! Har en Honda Crv som var til rep på januar 2020. Bilens motor lampe lyste opp og bilen "hakket" ved belastning. Spesielt i oppoverbakker. Tar foten nesten av gassen så går det greit. I følge verksted så var det "strekt" registerkjede som var årsaken til problemet. Var inne til verksted og byttet denne. Men problemet oppstod igjen samme dag jeg hentet bilen ifra verksted. de tok inn bilen igjen og byttet et oljefilter inne i motoren. Likedan igjen. de tok inn bilen atter en gang og byttet et lager på kamakselen. Da ble bilen bra.. Helt til i går kveld, da samme feil oppstod igjen. Mitt spørsmål er da.: Hvilke rettigheter har jeg i henhold til evt. reklamasjon?? Reparasjonen kostet over 30.000,- Da jeg måtte betale for jobb og deler på alle besøkene.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-18 11:36:35 +0100

Huff da – dette høres ikke hyggelig ut. Har må du ta en prat med forhandleren din. Du har nå brukt 30.000 kroner på bilen – som fortsatt ikke er i orden. Det er ikke greit, selv om bilen er utenfor garantien.

Jeg synes du nærmer deg det punktet hvor de både skal låne deg en bil nå, samt dekke reparasjonsutgiftene for deg.

Dessverre så er lovverket veldig ullent her og det finnes knapt to like tilfeller i slike kjedelige saker så det å være konkret på hva du har krav på er ikke mulig.

Men jeg vil oppfordre deg til å gå i dialog med forhandleren. Det er sikkert ikke lett for de å finne feilen heller, men du må være tydelig på at nok er nok og at du har en klar forventing om at de nå ordner opp.

Er du medlem hos NAF eller KNA kan det nok også være smart å ta kontakt der for å få juridisk hjelp. Jussen rundt dette kan jeg dessverre ikke godt nok til å gi deg noen klare råd.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger