0

Vw golf 2001 - strømledning

spurt 2021-01-04 20:50:46 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Benny.

Jeg har en gammel vw golf 2001-modell hvor vi har byttet baklukelåsen. Eneste problemet er at strømkontakten man skal feste i låsen er ødelagt. Den har knekt i festet på det gamle støpselet/ gamle låsen.

Er eneste måte å fikse dette ved å dra innom en vw-forhandler eller får man tak i selve kontaktet noe annet sted? Nå lyser nemlig signalet om at bakluken er åpen selv om låsen er låst og ikke går Opp.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-05 20:17:56 +0100

Tja, uten at jeg klarer å se for meg hvordan denne greia er bygd opp: hva med å oppsøke din lokale bilopphogger? Eventuelt gjøre en aldri så liten modifikasjon og etablere kontakt på annet vis. Bilen er jo såvidt gammel at en godt utført, diskret loddefobrbindelse kan være en løsning. Om du ikke er gira på å gjøre det selv: tenk i retning av et bilelektrisk verksted, evententuelt et firma som monterer bilradioer, alarmer osv osv. Om du ikke tilfeldigvis har en god forbindelse ved et vanlig bilverksted, ikke nødvendigvis et merkeverksted: heller et uavhegnig verksted. Små verksteder av den sorten har ofte behov for å gjøre mange forskjellige ting på alle slags biler, det gir en unik evne til å finne gode løsninger på problemer av den sorten du beskriver. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar