0

Heia - dørhåndtak på Polo vil ikke.

spurt 2021-01-04 12:27:20 +0200

anonym bruker

Anonym

Har en polo 2011 model (r6) der dørhåndtaket på innsiden plutselig ikke virker. Dette er forøvrig en cupe utgave - todørs og eneste av sitt slag i Norge da den i utgangspunktet er bygget og tilpasset rullestolbruker - Derfor 2 dørs - større dør å komme inn og ut av. Må ned med vindu og åpne fra utsiden noe som ser litt kleint ut forranden lokale Kiwisjappa :)

I utgangspunktet burde dette være en smertefri fiks - av med panelet og hekte på igjen.

Men jeg kvir meg litt da det ser ut til å være noen litt lure koblinger der og siden døren er større er ikke dette noe hyllevare hos norske fohandlere. (eneste i Norge som nevnt) Vekstedet var usikker og ville begynne å åpne opp men men jeg er fullt kapabel til å fikse dette selv. - Blir det best å kjøpe seg et nytt kabelsett her eller tror du det er litt sånn legoklosser med "ta av og sett på igjen"

Hilsen Anders H

kan godt svare meg direkte på mail: andersgholm@gmail.com

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-04 17:13:27 +0200

Nja, det er ikke noen heksekunst dette her, men det krever litt håndlag og erfaring med fikling. Om det kan være noen trøst, er dette noe som skjer med flere biler, ofte har det med slitasje å gjøre, og den ombyggingen du nevner kan ha hatt konsekvenser her. Kjøp gjerne en Haynes-bok eller tilsvarende for å ha oversikten over klips mv, det letter jobben betraktelig, men finn gjerne også et uavhengig verksted med en mekaniker av den halvgamle skolen som liker slike utfordringer. Man sier jo ofte at for Gud og elektrikeren er ingenting umulig! Vel, det samme gjelder gamle ringrever og sånt som ditt problem! En mekaniker som kan bruke en loddebolt og improvisere, er virkelig gull verdt når det gjelder problemer med det være seg dørlåser eller vindusheiser.

Ja, selvfølgelig man man fikle sjæl, men du beskriver en mulighet for at det kan være modifiserte deler med i bildet. Da vil det være veldig greit med litt hjelp fra en mann som kan fikse det som er der i steden! Koster lite, det verste som kan skje er at du man ikke får fiksa problemet, men du får iallefall oversikten og et råd for hvordan komme videre. Åpne dørdekselet sjæl? Som sagt, en Haynes-bok er en svinaktig god investering før man gir seg i kast med å finne ut av de mer eller mindre kreative plasseringene av klips og smarte skruer og fandens oldemor som preger dørdekslene på mer enn en Volfsburger! Om du velger denne løsningen: ta gjerne et par bilder av ting FØR du demonterer dem....og sørg for å ha tid nok, ta det som en kosejobb....og snu om i tide om du merker at du nærmer deg et punkt du ikke kommer forbi. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar