0

Hvordan ser jeg om bilen har lyktespyler?

spurt 2021-01-02 10:18:00 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei Jeg har en VW Polo Highline 2015 som jeg vurderer å selge. Mener at jeg flere ganger har opplevd at det spruter spylervæske helt foran på bilen, under panseret og har tenkt at det er lyktene som spyles. N lurer jeg på hvordan jeg kan finne ut om bilen faktisk har lyktespyling. Der er 2 små sirkler på spoilerensom jeg antar er parkeringssensorene ettersom det er like sirkler bake på bilen. I tillegg er det 2 firkanter/ rektangler under lyktene som jeg ikke vet hvilken funksjon har, men lurer på om dette kan være til spyling av lyktene. Kan det være en spesiell hendel jeg skal bruke for å spyle lyktene? som jeg tilfeldigvis har kommet borti?? Når jeg prøver nå, så skjer det liksom ikke noe : ((

I mellomtiden nå, har jeg fått vite at det fra 2021 vil bli påbudt med lyd i alle elbiler. Jeg planlegger å kjøpe en e Golf 2018 eller 2019 modell og lurer på hva det vil komme til å koste å få denne lyden installert i bilen dersom den ikke allerede er installert?

Mvh Charlotte Michelsen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2021-01-02 11:01:58 +0100

Hei Charlotte Hvis du får en god hjelper til å se foran bilen kan du når hovedlysbryter er satt på be de se etter 2 lokk som åpner og dusjer lyktene. Husk å holde hendel eller knapp aktivert litt så trykket rekker å bygge seg opp. Det med lyd er jo ikke noe du trenger å tenke på da det bare gjelder nye biler og du trenger ikke å ettermontere slikt utstyr da det ikke har tilbakevirkende kraft. Priser vet jeg ikke noe om og om noen i det hele tatt ettermonterer slikt utstyr. Isåfall ville jeg spurt forhandlere min om mulighetene.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Kommentarer

1000 takk for veldig godt og informativt svar : )) Da var det lyktespyler på bilen 👍

Lotte gravatarbildeLotte ( 2021-01-06 23:06:44 +0100 )rediger

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger