0

Motorbytte

spurt 2020-12-28 23:55:55 +0200

anonym bruker

Anonym

Har omfattende problemer med nåværende motor, stopper i tide og utide, og ifølge BMW-verksted koster det rundt 80-90 000,- å reparere.

Vurderer om det kanskje er mer lønnsomt å rett og slett bytte hele motoren, men uansett så blir det en betydelig sum, så tror rett og slett ikke det er verdt det. Regner med prisene varierer sterkt, men noen som vet sånn ca pris på hva jeg evt ut med? Bilen er 318D, 2008 modell diesel. Akkurat rundet 301 000 km. Fryktelig synd å «miste» bilen, for er veldig fornøyd med den og ellers i topp stand utenom motorproblemene mine, så regner med jeg hadde hatt den i noen år til, men det var det økonomiske oppi det hele da..

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-29 09:18:46 +0200

Hei For deg som kanskje ikke er en habil garasje mekaniker tror jeg det er game over. Å koste på bilen 80- 90 tusen kommer aldri til å kunne forsvares det blir nok langt mere enn hva du kan kjøpe en tilsvarende for i god stand. Å selge den med de problemene som er med motoren gir deg kanskje ikke igjen hva du ønsker men da snapper en garasje mekaniker den opp som har helt andre forutsettninger for å sette bilen i stand igjen til en helt annen pris. Snakker vi om såkalt motor supply and fit så må du til fks Polen eller England å få det utført men restriksjoner gjør jo kanskje dette vanskelig nå. Uansett ville det da dreid seg om en helt annen pris og noen firmaer har spesialisert seg på dette i utlandet altså motor bytte med jobben inkludert til en forutbestemt pris. Her ville man kanskje fått det gjort for rundt 40000 kr men blir også litt logistikk med å komme med bilen dit samt at noe språkbarierer kan oppstå og da selvffølgelig risk for missforståelser. En siste mulighet for deg er å se om noen kjenner noen som kan gjøre dette også i Norge men husk det er ikke hvem som helst som kan utføre dette da det medfører endel risker generelt det med motorbytte.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar