0

Kjørelys DS5

spurt 2020-12-21 09:13:28 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei, Benny.

Jeg har byttet kjørelys på bilen, men det lyser ikke. Fjernlys osv funker som det skal. Men kjørelysene lyser ikke lenger en 5 meter og litt ut til sidene. Har polert lyktene og byttet pære flere ganger, og googlet en del. Har også prøvd å justere lysene. Er dette noe du har vært borti før? er dette et kjent problem etter mann har byttet pærer? Setter pris på svar, før jeg leverer inn bilen til verksted. Kanskje du har noen tips som kan spare meg for noen kroner.

Mvh Hamed

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-21 16:51:12 +0200

updated 2020-12-21 16:54:07 +0200

Hei Hamed Først så man se på om det er kjørelys eller nærlys. Kjørelys er på noen biler svakere da de brukes på dagtid kanskje bare halv spenning så man må slå på lysbryteren slik at du får normal belysning. Hvis dette er i orden så er den vanlige veien å gå å sjekke at det er korrekte pærer altså fysisk sjekke nummerene på pærene og sammenligne med instruksjonsboken. Neste er at en en hobby bilelektriker har tuklet med led lys og hid men revet det vekk i forbindelse med salg av bilen og kanskje glemt å fjerne alt eller å sette det tilbake slik det var. Uansett så er reasearch den viktigste faktoren her med fks et multimeter for spenningsmåling og en god porson med tid for å se om pærer er riktig, satt riktig inn osv. Jording er ofte en fellesnevner når det kommer til lav spenning ved belastning.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar