0

Er det vanlig at parkeringsvarmere danner dugg på rutene?

spurt 2020-12-17 10:35:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg har en 2018 Opel Insignia grand Sport (1.5t) med originalmontert parkeringsvarmer av merket Eberspächer. Ved bruk av denne danner det seg utrolig mye dugg på innsiden av samtlige ruter i bilen. Det enkle spørsmålet er om dette er vanlig? Vet også at på dieselversjonen av de tidligste eksemplarene produsert i 2017 var det lekkasje fra en dieselslange under baksetet, er det utenkelig at det kan ha vært problemer i bensinbilene også? Har noen ganger følt en svak bensinlukt i kupéen, men det begynner å bli en stund siden sist jeg kjente lukten. Kan det tenkes at dette har sammenheng? Det er vel gjerne lurt å få en forhandler til å se på dette? Bilen har rullet 52 000 km.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-17 11:13:54 +0200

Nei – det skal ikke dugge ved bruk av parkeringsvarmer. Snare tvert imot. Her virker det nesten som det kommer fuktighet eller kjølevæske inn i varmeren slik det blåses fuktig luft inn i bilen. Dette er noe du bør så sjekket opp.

Bensins og dieselbiler er oftest veldig forskjellige med tanke på trekking av drivstoffrør og slanger – så jeg tviler på at det er samme feilen her. Men også dette bør sjekkes litt nøyere opp. Bilen din er jo relativt ny, så dette skal være garantiarbeider.

Lykke til med Opelen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar