0

hallo jeg har en 2011 modell caddy

spurt 2020-12-14 21:18:07 +0100

anonym bruker

Anonym

god kveld jeg lurer på hvordan en vw Caddy som har gått 121373 hvordan er den bilen er det bra biler

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-12-15 12:03:23 +0100

Ja, dette er det vi kan kalle "greie biler", men glem aldri at kilometertelleren egentlig bare gir deg et tall. Det er bilens faktiske stand som betyr noe, dvs grundig sjekk! Du finner sjekklister for både det ene og det andre, prøvekjøringen inkludert, på nett. Ta utskrift av en liste du synes er grei å forholde deg til, les gjerne et par av Brooms artikler over emnet, og få med deg en venn som kan det du ikke kan, så kan det fort gå bra! Står bilen hos forhandler...forlang tilstandsrapport!

Ellers: et normalt godt vedlikeholdsreime er alfa og omega, sjekk serviceheftet...dessuten...også Caddy ruster...sjekk NØYE for rust...om du finner begynnende rust, spesielt i bærende konstruksjoner, vær klar over at du bare ser toppen av isfjellet...da går du videre! Og er det et godt eksemplar, sørg for understelslbehandling med jevnlig etterbehandling om du tar sikte på å beholde bilen en stund, det er en svært god investering! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger