0

Audi 2010 170hk 2l stasjonsvogn

spurt 2020-11-25 21:10:54 +0200

anonym bruker

Anonym

Er bilen et godt kjøp for en førstegangskjøper, eller er det mye tull med bilen. Mvh Andreas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-26 14:23:52 +0200

Vel, for det første betaler du ganske mye for ringene i grillen....for det andre koster det å være kar! Alt du må gjøre med bilen, det være seg service eller nødvendige reparasjoner, koster litt mer med en Audi, også om du bruker et uavhengig, autorisert verksted og uoriginale deler. Du sier ikke noe om kjørlengde her, men 10 pår på veien gjør noe med en bi. Likevel...Audi holder seg tildels kunstig høyt i pris i bruktmarkedet, om du velger f.ex en Skoda med en grei motor osv osv isteden, si en Octacia, får du en vesentlig nyere bil for samme pris. Mhp kjørelengde er jeg blant dem som mener det er viktigere å ha mer fokus på bilens faktiske stand og undersøke potensielle kjøpsobjekter grundig, her hører prøvekjøring med som en del enhver vurdering av en bil, og eventuelt også be om eller spandere en tilstandsrapport hos f.ex NAF FØR - FØR - FØR kjøp. Om du ikke er spesielt kyndig selv, få med deg noen som kan det du ikke kan.

En ting du skal være spesielt oppmerksom på, uansett om det er Audi eller andre biler du titter på, er chip-tuning er en deal-breaker. Har du den minste mistanke om at bilen er tuklet med, gå videre til neste bil, det er IKKE rasjonering på gode bruktbiler i markedet! Dels er det ytterst sjelden at eieren gidder å bry seg med å melde tuningen inn til Biltilsynet og forsikringselskapet, dels øker slitasjen på hele drivlinjen (og de som gjør sånt gjør det IKKE for å kjøre "pent"). Du skal også unngå biler med altfor mange eiere, speseilt hyppige eierskift er et rødt faretegn. Sist, men ikke minst på "gå-videre-lista": rust. Alle biler ruster, altfor få bryr seg med å understellsbehandle bilene sine. Spesielt kritisk er dette for tyske biler: rustbeskyttelsen fra fabrikk er en dårlig vits. Ja, Audi er litt bedre, men på ingen måte godt nok beskyttet for norske vinterveier. Sånn er det bare, uiansett hva selgeren måtte si: grundig sjekk!

The Bottom Line er at jeg definitivt ville valgt en bil der jeg fikk mer bil for pengene som førstegangskjøper, 10 år er og blir 10 år, på samme måte som "preomium" er og blir premium på både godt og vondt. Det vonde er altså at både løpende vedlikehold og eventuelle problemer virkelig kjennes i lommepungen! Velg bil med tanke på å få nyest mulig bil og et mer fornuftig service- og vedlikholdsbudsjett. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-11-26 17:45:53 +0200

"The Bottom Line" er at det faktisk finnes flotte biler som ikke heter SKODA !! Masse å velge i. Personlig synes jeg det flotteste med Audi er de fem ringene i logoen. Fire i grillen og en bak rattet :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-11-25 21:10:54 +0200

Sett: 65 ganger

Sist oppdatert: Nov 26 '20