0

350 cls strekt register reim

spurt 2020-11-24 10:23:32 +0100

anonym bruker

Anonym

Jeg er den uheldige eier av en 350cls jeg har byttet støtdempere vindus heiser fremme å nå når jeg skule få eu godkjenning på min 350cls 2006 modell , så finner di ut at register reimen har strekt seg å dette ser di på grunn av at motorlyset står konstant på jeg bare lurer hva mener du en ok pris er får å få skiftet noe sånt. Er engentlig dritt lei hele bilen men må jo få den eu godkjent sånn at jeg får den solgt.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-24 20:49:08 +0100

Hei Vet jo ikke helt men trodde denne motoren hadde kjede, uansett om det er reim eller kjede som har strekt seg så blir det en kostbar reprasjon. Først ville jeg rimgt Mercedes å fått en pris og deretter tatt en runde hos andre verksteder for å se hvor mye man kan spare. Hvis det er høy km kombinert med tvilsomme service intervaller på oljen kan det være svært omfattende å reparere og er nok ikke alle verksteder som kan gi deg pris på dette på sparket uten å undersøke bilen først. Er du lei bilen blir nok ikke humøret spesielt mye bedre hvis du må legge en anseelig bunke tusenlapper på bordet for å få den reparert så kanskje best å selge for det du får for den da en garasje mekaniker kanskje ønsker et slikt prosjekt.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger