0

Er sciroco en stabil bil reperasjonsmessig?

spurt 2020-11-23 21:07:26 +0100

anonym bruker

Anonym

Er interessert å kjøpe en scirocco 2009 modell. Den har byttet motor, turbo og gearkasse. Motor på garanti, andre nevnte byttet av nåværende eiers mekaniker venner. Er det bra kjøp når alt er byttet?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-24 19:56:56 +0100

Hm tja høres ut som en skikkelig mandagsbil dette, om den er et godt kjøp kommer jo litt ann på donor delene og at jobben er utført fagmessig. Hvis det ikke er slik at prisen er betydelig lavere ville jeg kanskje valgt en bil med litt mindre omfangsrik historikk. Noen biler har en svakhet slik at visse deler må byttes og det er helt normalt men motor, girkasse og turbo på samme bil er påfallende så prøv å nøste i historikken her og ikke la deg lure av trikset med at motor har bare gått x antall km da en motor normalt varer livet ut for bilen og er aller best at den orginale får stellet slik som den skal da det lett kan slurves ved motorbytte og det blir et sammensurium med gamle og nye deler. Resten av bilen vil jo likevel ha x antall km som igjen betyr slitasje på alt annet og ikke minst rust som igjen kommer ann på år og kjørelengde. Vel tenk deg godt om så derfor kommer jeg ikke med råd bare inspill om hva som må sjekkes og tenkes på.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-11-25 10:35:19 +0100

Nja...jolly fine at ting er byttet, men grundig sjekk og prøvekjøring er mandatory uansett. Man bør mao ikke la seg forblinde av at ditt og tatt er byttet, spesielt ikke når ting er byttet av det være seg en ivrig garasjemekaniker eller venners venner. Noe forenklet sagt, det skal gjenspeiles i prisen.

Jeg ville ikke kjøpt en slik bil uten å kjenne dem som er involvert svært godt. evenuntuelt spandert en NAF-test. Når det gjelder motoren, er den det minste problemet her, tipper det dreier seg om en 1.4 TSI av den sorten som fikk nervøst sammenbrudd av kamkjedestrammeren som ikke var helt god på disse motorene frem til 2013. Men jeg stiller meg noe undrende til at turbo og girkasse er byttet, er bilen kjørt 500.000....eller har den mange eiere som synes "aktiv kjøring" er festlig? Er bilen kanhende "tuklet" med? Har du den minste mistanke om chip-tuning eller annen tukling...det er et par måter å gjøre det på med VW...stay away!

Ja, jolly fine at ting er byttet, men "hvorfor" og "når" er relevante spørsmål her, og ikke minst: hvor mange eiere har herjet fritt med denne bilen? Som sagt...grundig sjekk er på sin plass! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar