0

Vurderer Audi A6 Allroad mot Volvo XC 70 begge 2015-2016 mod

spurt 2020-11-16 11:35:05 +0200

anonym bruker

Anonym

Hva ville du valgt, takker for dine synspunkter her!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-17 17:35:43 +0200

Smaken er som baken, dette er to vidt forskjellige biler der du bør prøvekjøre begge før du treffer en beslutning. A6 er et skikkelig landeveislokomotiv, men med enkelte særtrekk som til tider gjør at lommepungen buler innover....det koster å være kar! I ditt sted ville jeg også spurt meg selv om ikke en "vanlig" quatro kunne passe, rett nok noe mindre bakkeklaring, men du får et mer rendyrket design, dessuten er det for alle praktiske hensyn, flere fordeler enn ulemper med "normal" bakkeklaring. Med quattro-systemet er det oftere dekka enn bakkeklaringen som stopper moroa.

Mhp XC70 er det litt av det samme, du får også "herregårdsvogn" i vanlig utgave med firehjulstrekk. Dog har Volvo enklere firehjulstrekk, og ikke overraskende, heller ikke XC70 er problemfri: både firehjulstrekket og automatkasstene kan gi mykkje grå hår. Bor du ikke altfor langt unna Sverige er det imidlertid mange fordeler med å kjøre Volvo. Min subjektive oppfatning er at XC70 nok ville trukket det lengste strået kontra A6 Allroad, for min del men for meg er uansett biler med "SUV" preg ikke forenlig med mitt kjøremønster. La det også være sagt at jeg er i en livsfase der en noe mindre bil passer best, men du har funnet to gode alternatuver som kan være midt i blinken som familebil for en famile med 4-5 personer og en St Bernard bakerst :-) Dog, her er det to ting som gjelder når du skal ut i bruktmarkedet: grundig sjekk på alle relevante punkter, speseilt verkstedshistorikk og eierhistorikk, dessuten...grundig prøvekjøring! Du bør også vurdere om du har et kjøremønster som tilsier at du trenger det som går for å være verdens beste firehjulstrekk. Ingen slår Audi her, heller ikke Volvo. I skrivende stund er jeg noe usikker på om den årsmodellen du nevner har Haldex4 eller Haldex5, vær ops på at Haldex 5 er vesentlig bedre. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar