0

BMW X1 som bruktbil + hjelp til pruting

spurt 2020-11-13 11:17:54 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Driver og ser på BMW x1 og ser at mange av disse nå begynner å nå et prisnivå på +-100 000 kroner. Vil ha 4-hjulsdrift, navi, hifi, sportsseter, automat og xenonlys på en slik bil iallefall. Har disse bilene noen kjente feil? Hva bør man passe på? Noen av disse bilene er jo gått opp mot eller over 200k km. Har prøvekjørt bilene og funnet ut at de er veldig gode å kjøre og leve med. Kan disse være gode kjøp?

I tillegg lurte jeg på det med pruting på bruktbil. Hvor mye kan man prute? Kan man for eksempel få en bil som ligger ute til 150k for 100k? Er det noe maxgrense på pruting?

Hilsen Noah

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-13 18:37:27 +0200

Hei Noah Først og fremst er det ikke øvre og nedre grense for pruting og det finnes ingen oppskrift annet enn prut med et smil. Tror ikke du skal legge bilkjøp budsjettet ditt opp etter en plan med å få prutet fra 150 000 kr til 100 000 kr da tar det nok en stund før du får deg bil. Jeg personlig forsøker å lodde stemningen for å se hvor villig selger er til å bli kvitt bilen samt sammenligne prisene på tilsvarende biler der ute da har man jo ihvertfall et utgangspunkt. For å si det sånn så har jeg kjøpt biler helt fra kr 0 i avslag men det er mest hvis bilen allerede er billig i utgangspunktet og man bare er heldig å ringe først mens andre biler har jeg kunnet få med rause avslag og vel så det men da gjerne med allvorlige defekter som havarert motor og slikt. Kjøper du av forhandler med garanti kan man kanskje oppnå noen prosenter avslag hvis man ikke har immbytte bil men det vil variere fra forhandler til forhandler. Lykke til. Bmw har slitt med kjedeproblemer på dieselmotoren N47 så sjekk alt av service og oljeskift Og kjøp aller helst nyere enn 2011 da mener ihvertfall Bmw selv at de har fikset problemet med kjedet hm ?

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-11-14 20:31:48 +0200

Legg til at dersom selger reduserer prisen fra 150' til 100', ja da er det ofte en spennende grunn til det! Det er da man virkelig bør ha is i maven og sjekke bilen meget, meget grundig og eventuelt gå videre, det er ekstremt sjelden at bilselgere er i slekt med Jul E. Nissen!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar