0

BMW med VELDIG høy kilometerstand

spurt 2020-11-11 11:31:41 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Hva tenker dere om å kjøpe denne? https://www.finn.no/188635202 Godt vedlikeholdt, men hvor lenge holder egentlig en slik bil?

Med vennlig hilsen Niklas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-11 12:54:53 +0200

Kjørelengden er ikke avskrekkende, og en ex-taxi blir sjelden feil, de er gjennomgående verdt det du betaler for dem. Jeg har selv eid to biler som var kjørt noen hundre tusen av proffesjonelle brukere når jeg overtok dem, begge gjorde det de skulle gjennom en årrekke uten nevneverdige problemer. Problemet her er at det synes å vært en hel drøss eiere ETTER at bilen rulla som taxi, tallet "5" i feltet for "antall eiere" er en skikkelig deal-breaker her, skal du først handle ex-taxi, så "fisker" du hos aktører i taxi-bransjen og kjøper bilen som førstemann ETTER taxi-fasen, som "andremann" går også, men aldri ,aldri, aldri i livet om jeg ville kjøpt en ex-taxi som sjettemann i rekka! Dels fordi det blir for mange eiere som har satt sitt preg på bilen, dels fordi det må være en grunn til at det faktisk er 4 personer som står i lang-lang-rekke her og ikke vil behold bilen.

The Bottom Line er at nei, denne bilen ville jeg ikke kjøpt, men er du tøff nok til å satse på en ex-taxi på de premissene jeg nevner over...altså "rett fra kilden", ja da får du relativt ny og ganske så ofte feiende flott bil som er passet godt på, for en veldig grei pris! Det andre spørsmålet: hovr lenge en slik bil holder, er det ikke noe fasit-svar på, men som alltid ellers, med et normalt godt regime for service og vedlikehold og jevnlig understellsbehandling holder en god bil veldig, veldig lenge. Det er antall år på veien som dreper en bil, primært Kong Rust, mekanisk sett vil en bil som dette kunne holde både 7-, 800.000 og mer. Jeg har selv hatt for vane å kjøre mine biler rundt de 4-500' før de finner veien videre til neste lykkelige eier eller blir spiker...alt ettersom. Min Passat 1.9 TDi ble spiker, den bikka 200 km/t på motovei i det store utland kun kort tid før den ble smadra, da viste kilometertelleren 485'. Null ojeforbruk, null problemer whatsoever. PAss på bilen og den passer på deg, kjøper du en ex-taxi kjøper du som regel en bil som er passet godt på, om du passer på bilen videre, ja da kan du kjøre i mange år til og flerfoldige hundre tusen kilometer. Se hen til Jessheim, der overtok en taxi-mann en VW Jetta 1.6 TD med 800.000 km på klokka for å ha den som privatbil....i det hele tatt, ingen grunn til å være redd for "lang kjørelengde", det er bilens faktiske stand som betyr noe! Men igjen...mange eiere er en deal-breaker! Lykke til med den videre "jakta""!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar