0

Korroderte aluminiumsfelger

spurt 2020-11-11 09:56:12 +0200

anonym bruker

Anonym

Har en 2 år gammel 530e der vinterfelgene har begynt og korrodere ved der boltene sitter. Felgene er vasket ofte og har brukt pipe med gummi rundt for og ikke skade felgen når jeg strammer de. Er også skrudd til med 120nm. Hørte med bmw at det ikke var noe poeng og klage siden de kommer til og korrodere uansett. De kan vel ikke mene at felgene på en 2 år gammel bil skal begynne og korrodere etter så kort tid?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-11 11:33:30 +0200

Nei – det kan du si. Dette var en vanlig problemstilling tidligere ved bruk av aluminiums felger om vinteren. Men helt borte er det nok fortsatt ikke. Bare sjekk i linken under:

Salt og aluminium er dessverre en dårlig kombinasjon.

I ditt tilfelle ville jeg gått grundigere til verks. Ta bilder av skadene, forklar at du har vært nøye med vask og ved hjulskift og send inn en formell og skriftlig klage. Både til forhandleren hvor du har kjøpt bilen og med en kopi til importøren også.

Det veier langt sterkere enn bare å nevne det for forhandleren. Dessuten vil du (forhåpentligvis) få et mer seriøst svar enn at; sånn er der bare …

Forhåpentlig kommer de opp med noe langt mer konstruktivt som svar. Det bør de gjøre.

Det blir mitt råd til deg her.

Link: https://www.tv2.no/a/11191270/

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar