0

Uorginale ventilhetter.

spurt 2020-11-09 17:08:17 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! I fjor kjøpte jeg noen fine ventilhetter på ebay med logo på. Da jeg skulle sjekke lufttrykket i forbindelse med dekkskift, viste det seg at disse var irret fast, og umulige å få av. Løsningen ble en tur til dekkforhandler, som måtte bytte alle ventiler. Det viste seg at jeg ikke var den første kunden som hadde hatt dette problemet. Har du hørt om dette Benny?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-09 18:38:49 +0200

Vel, spenningsrekka som vi lærte om i kjemitimene i første klasse på barenskolen er grei å ha i bakhue, enkelte metaller og legeringer er en heller dårlig kombinasjon. Da skjer det sånne ting som du beskriver, ellers tenker jeg jo at det kan ha gått litt vel lang tid fra du skrudde på disse ventilhetettene til du skulle skifte dekk....for min del pleier jeg iallefall å sjekke lufttrykket en gang i måneden. Og ja, jeg har hatt ventilhetter i metall opp gjennom åra som har "satt seg", men aldri opplevd at de har sitti "bjønn fast". Men jeg kan levende forestille meg at det kan være resulatet etter en stund. Det er neppe uten grunn at plast er et vanlig materialvalg for ventilhetter :-)

Om dette hadde skjedd meg, ville jeg nok forsøkt med grafittolje eller annen tyntflytende, pentrerende rustløsende olje....det er jo ganske enkelt å snu hjula sånn at ventilen vender nd også. Dernest finner man frem dertil egnet verktøy, alt må for maklten vike, iallefall av og til! Varme, med forsiktighet, kan også være en løsning. Verdt å ha i bakhue.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar