0

Selge eller eie?

spurt 2020-11-09 11:42:56 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny! Jeg har en Porsche 997/2 4s 2009. Bilen blir ikke brukt. Når jeg er på service, mener Porsche at jeg må bruke bilen mer. Hva mener du? Selge eller eie? Mvh Ketil

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-09 19:16:37 +0200

Tja...hva skal man med en bil som ikke blir brukt? Kanhende du liker å se på den eller ha den stående parkert utenfor huset på godværsdager, det gir jo en form for bruk, og dersom du har grei økonomi forøvrig, er det strengt tatt ikke bråhast med å selge den...da vil en vent-og-tenk tilnærming være fornuftig...kanhende du får lyst til å bruke den mer når våren kommer!

Og skulle bilen mot formodning være lånefinansiert...tenker jeg at det ikke er rette tidspunktet å selge en slik bil på akkurat nå. Verken for høsten sin del eller pandemien sin del, det er bokstavelig talt mørke tider på alle vis akkurat nå. Men igjen, ha trua på at alt blir så meget bedre til våren! Kos deg med bilen i mellomtiden, ta gjerne en tur ut i garasjen og sitt i den mens du tenker over gode grunner til å kjøre med nettopp den bilen! Er jo en grunn til at du har kjøpt den! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar