0

Kva skjer med nypolert bil når du brukar avfeitting ved vask?

spurt 2020-11-06 09:49:04 +0100

anonym bruker

Anonym

Dette spørsmålet har ingenting med bilmerket mitt å gjera. Det er ikkje trøbbel med rust på denne bilen, men eg lurar på kva som skjer med poleringa når du brukar avfeitting ved vask. Ein får gjerne råd om å bruke avfeitting for å få vekk mest mogleg av salt og anna griseri.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-06 19:00:23 +0100

Vel....i det øyeblik kdu bruker avfetting har du ikke lenger "nypolert bil". Voksen forsvinner, helt eller delvis, avhengig av hvilken type avfetting du bruker, og ikke minst, av hvor mye du gnikker og gnir eller på annet vis hjelper til for å få vekk salt og griseri. Men have no fear, når bilen er polert vil jo også salt og diverse slippe lettere, og med litt flaks vil det være voks igjen etter både en og to og tre runder. Enkelte løsemidler, f.ex white-spirit, legger sogar igjen et fettlag. Dessuten: det er primært på bilens sider og stussen man trenger å bruke avfetting eller tilsvarende. Holder man det rent, ruster det ikke før du får pensla eventuelle steinsprut og andre småskader.

Men ja, det er smart å polere bilen et par ganger i året: jeg tar som regel en runde på høsten og en runde på våren. Keramisk lakkbesykttelse skal visst også være kult, men tildels rådyrt, og et sted går liksom grensen: vi kjøper biler med metalic-lakk og ikke minst, et ganske så robust lag med klarlakk! Litt tåler da lakken...jeg er blant dem som klarer meg med vanlig, god voks på karosseriet og heller sørger for at min øyensten får understellsbehandling og jevnlig etterbehandling :-)

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar