0

Jeep Hybrid?

spurt 2020-11-04 10:55:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Heisann! Er nå så møkk lei av min gamle Audi Q5 der det hele tiden oppstår småfeil som medfører dyre verkstedbesøk. Er nå på jakt etter en ny familiebil som ikke er for stor eller for dyr, må ha 4x4 og automat, og gjerne hybrid/el. Har sett at Jeep nå har kommet med hybrid på Renegade og Compass. Vet at Renegade er ganske liten, men Compass kan virke som en ok familiebil. Kvaliteten har jo også vært mildt sagt varierende. Har du noen tanker rundt dette eller kommer dere med test av denne? Mvh Jørn

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-04 11:21:59 +0200

Det er vel det å si om Jeep at de sjelden troner helt på tippen i ulike kvalitets- og kundeundersøkelser. På den annen side er det jo tøffe biler som er lette å like.

De skiller seg positivt ut i et ellers ganske traust trafikkbilde. Jeg har sansen for Jeep – og amerikanske biler generelt. Vi vil så klart prøvekjøre disse så fort vi får anledning.

På papiret ser disse bilen riktig bra ut. Her tar Jeep et teknologisk kvantesprang og jeg gleder meg til å følge bilene nærmere. Men om du forventer Lexus / Toyota kvalitet og driftssikkerhet, så kan det hende du blir litt skuffet …

Jeg mener at Jeep er en bil du kanskje kjøper mer med hjertet enn med hodet. Det er en bil med entusiast-faktor over. Jeg registerter også at det har skjedd positive ting med kvaliteten de siste årene. Verden går framover – også for Jeep!

Anbefaler deg absolutt å prøvekjøre den når du får anledning!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar