0

Turismo 2018 E hybrid

spurt 2020-11-04 10:39:30 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Har nylig gått til innkjøp av en Porsche Panamera 2018 hybrid. Den er importert, men har Porsche Approved warranty. Bilen har gått 42.000km. Spørsmålet er om det må kunne ventes dyre vedlikeholdskostnader på denne i tiden fram over som eventuelt ikke dekkes av PAW.? Og hva dette isåfall kan bli. Takk for svar.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-04 11:30:25 +0200

Nydelig vogn du har skaffet deg der. Skulle hjerne hatt en slik selv.

Jeg er ikke helt sikker på eksakt hva som dekkes av PAW, men så langt jeg kjenner til så styrer e-hybriden unna en del av de kostbare fellene som forekommer på de eldre og andre modellene. Vanlig slitasje som dekk, bremser etc. er jo dyrt nok det. Det kommer – før eller siden. Slik er det bare. Følg servicene og pass ellers godt på den, så er jeg sikker på at du har en fin bil som du kommer til å bli glad i. Spør også på Porsche-forum om du ikke slår deg helt til ro med mitt noe ukvalifiserte svar. Der finnes det svært mye god kunnskap og erfaring! Ønsker deg lykke til med lekker doning!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar