0

Slag i bremser foran når jeg rygger

spurt 2020-11-04 07:09:14 +0200

anonym bruker

Anonym

Når jeg rygger og bremser, høres det et skikkelig smell i bremsene foran. Det skjer ikke når bilen går forover. Bilen er en 2018 modell, gått 18.000 km. Verkstedet (Gumpen Auto, Porsgrunn) sier at dette er en "konstruksjonsfeil" som det ikke er noe å gjøre med. Det er bremseklossene som "vandrer". Det er ikke farlig og jeg kan bare kjøre med det slik.. Andre verksteder sier de ikke har hørt om dette og nå lurer jeg på om det er OK å akseptere svaret fra verkstedet. Bilen har jo garanti og dersom det er noe som er feil, vil jeg be om at dette rettes. Hva mener du?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-04 11:43:19 +0200

Jepp – dette har jeg hørt om. Dette er en kjent feil på noen av disse bilene. Jeg vet også at det i sin tid ble innrapportert til fabrikken. Det er noen år siden. Så vidt meg bekjent har det ikke kommet noen kampanje, eller ombygging her.

Årsaken er en liten vandring på bremseklossene.

Jeg tenker uansett at det er greit å få tatt en sjekk på dette. At det virkelig er det som lager lyden på bilen din – og at ikke noe er løst i forstillingen etc. Jeg mener at man skal være forsiktig med å sette en diagnose, også på kjente feil, uten å sjekke bilen først.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger