0

Valg av 7 seter..

spurt 2020-11-02 18:15:48 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg og samboer er på jakt etter større familiebil. Vi har idag en Bmw f11, som blir for liten.. Med bakovervendt barnesete sitter jeg i passasjersetet med knea i dashborde, og sete nesten helt framme. Jeg er bare 1,85 høg og. Vi har en medium hund (20kg) og med bur i bagasjerommet går det akkuratt med vogn baki.

Vi har prøvd Skoda superb, som var en del større. Men etter leiting på finn har vi blitt mer sugen på 7 seter. Vi venter ett barn til og da blir det altfor trangt i bmwen. Vi har sett på Touran, Ford 7 setere og peugot 5008. Jeg leser mye forskjellig og synst det er vansklig å bli klok på. Ønsker billigere bil en vi har idag, og ser for meg å bruke max 160 000. Har du anbefaling/tips til bilvalg? Og eventuelt modeller/motorer å styre unna? Har blitt frarådet ford av flere pga motor, men har ikke erfaring selv, ser dei har ganske lite motorvolum. Alikevell ser det ut som ford har mest for pengene i den prisklassen.

Håper du skjønner dette rotete spørsmålet og kan hjelpe oss i jakten!

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-11-02 20:57:50 +0200

updated 2020-11-03 06:35:08 +0200

Hei Først og fremst så skal du styre unna 1,8 liter dieselen som er en Ford egenproduksjon men uansett så forsvant den ca i 2011 så blir ikke problem for deg da din S Max eller Galaxy blir nyere enn dette, de andre motorene er Peugot, Citroen eller Psa som de kalles og er trolig verdens beste diesel motorer(Norulf har sikkert et eller annet å tilegge omdette). S Max med 1,6 l Tdci 116 hk blir nok knapt for den mann, kone, hund barn samt nødvendig utstyrs komstellasjonen du kommer til å dra rundt med. 2,0 140 hk tdci er nok det fornuftige valget og du får lett en slik for dine 160 000 kr, har den fulgt servicer så er det ikke spesielt mye å bekymre seg med.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-11-03 13:45:53 +0200

Gode og kloke ord fra Kamerat K her, med ditt budsjett og ønske om 7-seter med god plass ville jeg lett valgt Ford fremfor mine personlige favoritter. Det kan nok diskuteres om PSA lager verdens beste dieselmotorer, men det er definitivt robuste, pålitelige motorer som gjør det en motor skal over mange, mange år så lenge du sørger for et normalt godt serviceregime og forrige eier har gjort det samme. Det du skal være på vakt mot, er rust, og når du forhåpentligvis finner en grei bil uten rust, ja da bruker den kloke penger på understellsbehandling og jevnlig etterbehandling. Ja, det koster litt penger, men du får ikke engang kommet i gang med å sveise rust for det du betaler for rustbeskyttelse av bilen din. Noe kynisk sett, alt annet på bilen er egentlig litt som byggeklosser du kan skifte ut for en forholdsvis rimelig penge, men kommer det kritisk rust, da har du hatt det!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar