0

Hvorfor starter ikke bilen?

spurt 2020-10-29 21:48:40 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Sliter med min Audi. Det kan i lange perioder ikke være noe problem å starte bilen, men plutselig vil den ikke starte. Så noen ganger starter den igjen etter en time andre ganger etter 4 timer.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-30 08:28:50 +0100

Vel, i prinsippet kan det være alt som har med tenning og drivstoff-tilførsel å gjøre. Men siden vi snakker om sporadisk feil av verste sort, altså en MacMurphy som kommer og går, er det naturlig å begynne i den enkle enden: sjekke om det i det hele tatt skjer noe når du vrir på nøkkelen. Du skriver ikke om bilen er stein dau, altså at startmotoren ikke engang tenker tanken på å gi så mye som et lite "klikk" eller om motoren bare snurrer og snurrer uten å tenne....det er en vesensforskjell på disse to tingene. Det er også en vesensforskjell om vi snakker benziner eller TDI, men hovedprisnippene er det samme: uavhengig av symptomet, det første du begynner med, er å avlese feilkoder eller få et verksted til å gjøre det for deg. Og nei, det er ikke gitt at det er enkelt å "oversette" feilkodene til et konstruktivt feilsøk, men det er en begynnelse.

Derfra går veien videre med tradisjonelt feilsøk: sjekke om kritiske komponenter får strøm, om du har gnist hhv gløding, dernest sjekke om det i et hele tatt kommer drivstoff frem til forrenningskamrene. Det kan være så enkelt som et tett drivstoff-filter, det kan være et delvis tett rør. Og ja, det kan være feil på inspøytingsystemet eller styringselektronikken, alt fra sensorer til innganger på styringsboksen(e) kan gi sporadiske feil av denne sorten. I sistnevnte tilfelle kan feilsøket bli ganske så ressurskrevende. Sånn er det bare, men som nevnt innledningsvis, det dreier seg om å begynne i den enkle enden og ta det derfra.

The Bottom Line er at det kan fort gå bra! Det viktigste er å vite når det er på tide å be om hjelp, det være seg gode venner eller et verksted som ikke tømmer lommepungen din på null komma null. Merkeverkstedet er liksom ikke førstevalget med en 20 år gammel bil, neb det koster lite å ta en telefon og be om et kvalifisert råd, eventuelt legge inn spørsmål på Audi-fora på nett når du kommer et stykke på vei og har skaffet deg en oversikt over problemet,. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-11-01 17:22:27 +0100

Jeg hadde tilsvarende problem på en 1,8 Turbo Quatro. Det viste seg å være selve nøkkelen som ikke løste opp start-sperra. Fant fram reservenøkkelen og problem var løst.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger