0

bmw 520 diesel 2010 mod

spurt 2020-10-26 16:59:09 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny ,drivstoff fra Uno X er det uten palme olje ,og kan en trygt fylle driv stoff der

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-27 16:57:29 +0200

En ting man skal ha i bakhodet, er at det i flere fylker er sånn at alt drivstoff kommer fra samme sted, med samme tankbilene....uansett om det står Uno-ditt-og-datt eller Shell på det feiende flotte skiltet på stasjonen. Nå har du jo også en relativt ny bil, normalt sett er det eneste problemet som kan oppstå at du må være litt mer nøye med å skifte dieselfilter. Mange biler kan faktisk kjøres på 100% biodiesel uten problemer overhode, rent bortsett fra denne greia med dieselfilteret. I ditt sted ville jeg hatt vognkortet foran meg og tatt en telefon til den norske importøren....det er så enkelt som at man slår opp mot bilens chassisnummer og sjekker hvilken motorserie du har.

For min del sjekket jeg bla min Passat TDI fra 1998, det viste seg at motoren var fra en serie som kunne kjøre med....nettopp....100 % biodiesel. Jeg ble jo som deg, litt betenkt når politikerne fant på dette jippoet med innblanding av vegetabilsk olje, men frykten var altså ubegrunnet. Og skulle du likevel ha angst etter telefonen til BMW, kan du sjekke i nettfora, alltid noen som har gjort sine erfaringer med både det ene og det andre....f.ex er det mange kreative sjeler som kjører eldre sugedieseler på frityrfett. Det er ikke nødvendigvis smart med en turbomatet motor med nyere innsprøyting, men den relativt moderate innbladningen vi har i Norge, har vært problemfri for min del gjennom mange år og ufattelig mange kilometer. Men jeg kjører altså VW D hhv TDI, derfor...sjekk med BMW for nattesøvnens skyld! Og nei, det er ingen enkle måter å unngå innblanding av vegetabilske oljer på. Det er prisen vi betaler for at miljøfrikene har kommet inn på tinget og får anledning til å drive symbolpoitikk "for miljøets skyld"! Som du nevner, palmeolje er en greie som blir blandet inn, det er ikke spesielt miljøvennlig om vi skal være ærlige. Men det får vi ikke gjort noe med....det vi derimot kan gjøre, er å passe på sånt som dieselfilteret, gjerne skifte litt oftere, og aldri oversitte skiftintervallet!!!!! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar