0

Fargekombinasjoner på interiøret, hva passer sammen?

spurt 2020-10-23 12:36:50 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei!

Passer rød/svart interiør hvis eksteriøret er brun karamell/oransje, eller blir det litt rart? :-)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-23 14:30:20 +0100

Smaken er som baken, ja, du skremmer nok bort mange potensielle kjøpere om du noensinne skal selge denne fargeklatten igjen, men noe kynisk sett, i dag og i overskuelig fremtid er det jo sånn at det først og fremst er deg som skal være fornøyd - det er (forhåpentligvis) dine egne penger du bruker på prosjektet. Men vær forberedt på at din kjære - om du har en sånn - nok kan være litt betenkt på å kjøre me deg i denne doningen - det var den reneste kunstner-paletten dette her!

Ellers er jo rødt og svart to farger som normalt sett går godt sammen, likeledes brun og det som for meg fremstår som en farge midt i mellom brun og oransje. Jeg tenker også at et sort interiør fungerer godt sammen med en hvilken som helst brunfarge, men jeg ville definitivt ikke hatt rødt på f.ex kledningen i dørene...det blir en heftig opplevelse mot det brune når du åpner døra. I det hele tatt, mye avhenger av hvor de respektive fargene finnes på prosjektet, her skal du vite hva du gjør og legge rett farge på rett sted - vær bevisst på hvor grensene går. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-10-23 12:36:50 +0100

Sett: 104 ganger

Sist oppdatert: Oct 23 '20

Relaterte spørsmål

Antall visninger