0

Ikke strøm i instrumentpanelet.

spurt 2020-10-22 10:49:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny og resten av folket her!

Jeg hadde min 2011 VW polo på service og sommer, vinduet kortsluttet, så byttet vell "wire"(?) tror jeg. Etter dette har ikke instrumentpanelet bak rattet lyst opp, kjørecomputer gjør dog det. Dette la jeg ikke merke til før en stund etter service siden dagene er så lange om sommeren. Nå er spørsmålet om dette er en liten bagatelle som feks sikring som har gått? eller større ukjent så jeg må tilbake på service. Jeg er redd for at "garantien" for servicen er nok gått ut, siden det har gått litt over 2 måneder, så må nok eventuelt punge ut igjen.

Takknemlig for all hjelp! - Jonas

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-22 12:19:46 +0200

Hei Jonas Verksteder har en viss garanti på arbeid og deler når det er de som har levert og reparert. Ble det gjort i sommer så er du innenfor da de ialefall har 6 mnd og kanskje også 1 år. Ta en tur tilbake til verkstedet så fikser de nok det kostnadsfritt for deg.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-10-23 10:13:41 +0200

Slutter meg til det som Kviasen sier her.

Det kan absolutt ha en sammenheng med det som ble gjort, men det behøver ikke ha det. Få de til å ta en titt på dette for deg. Og bare for sikkerhetsskyld: Du har ikke kommet borti dimmeren for dette lyset vel?

Bare greit å sjekke det FØR man evt. klager. Det skader jo heller ikke å sjekke sikringen først. For det kan være så enkelt.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar