0

Bør jeg kjøpe nye sommerdekk nå?

spurt 2020-10-21 19:47:34 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei Benny!

Etter å ha byttet til vinterdekk igår, ser jeg nå at det er nok på tide å skrote sommerdekkene. Jeg er student som kjører en liten VW polo, og prøver å strekke alle midler lengst mulig. Så det jeg lurer på, er om det er smartere å kjøpe sommerdekk når vintersesongen starter. Er det salg av "årets" sommerdekk, eller kan det lønne seg på en annen måte å kjøpe nye dekk nå?

Hilsen Studenten :)

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-21 20:08:01 +0200

Normalt sett er det ikke store forskjellen, men det koster lite å ta en ringerunde og spørre. Kanhende en forhandler har et sett som passer akkurat din bil som han vil bli kvitt før vinteren, aldri godt å vite! Akkurat dette med en ringerunde er forøvrig noe du alltid bør gjøre når du skal handle dekk, prisforskjellene fra forhandler til forhandler kan være ganske så store. Et NB: ikke kjøp møkkadekk, vinninga går forrt opp i spinninga om du går av veien pga dårlig veigrep. Kjøp anerkjent merkevare, dvs først og fremst europeiske dekk!

Og nei, dekkene dine er ikke spesielt store og dyre uansett, så du trenger ikke ligge våken om natta og grue deg. En mulighet du også kan vurdere om pungen er slunken, er å se etter brukte dekk på felg på finn.no, jeg tipper det er samme dimensjon / felg på flere VAG-produkter i denne størrelsen. I sistnevnte tilfelle er det tre ting som er viktig: felg som passer bilen din og rett dimensjon. Den tredje er at dekka ikke bør vær eldre enn si 5 år...produksjonsuke/år står stemplet på dekksidene.

Prisen bør ikke overstige en tusenlapp....fortrinnsvis mindre. Opp gjennom åra har jeg avhendet en god del komplette sett dekk på felg på dette viset når jeg har byttet bil der dekka fra forrige bil ikke passer :-) Jeg er vel litt dumsnill, jeg har enten gitt dem bort eller tatt en symbolsk pris. Sats på å finne noen som er snille du, det kan fort gi utttelling om du følger litt med en stund! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar