0

Frontlys hologen

spurt 2020-10-13 20:23:17 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Har en Opel Astra Cab 2008. Det høyre dynamiske kurvelys gir feilkode. Den peker enten på hovedlampe eller styreenhet. Anbefaler å fa tak i komplett lampe med styreenhet. Hvor søker jeg og hva søker jeg etter? Hos merkeverksted er den dyr, meget dyr. Håper du kan hjelpe.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-14 18:46:49 +0200

Du refererer antagelig til en feilkode som sier "få-tak-i-komplett lampe", men som det står i det andre svaret til et lignende spørsmål her (som jeg ser at du har funnet), det kan være så enkel som at det er en pære som er gått. Uten at jeg kjenner Opels system...hos VW og Skoda er det iallefall så enkelt at de "dynamiske kurvelysene" egentlig er ganske konvensjonelle, det er bare en vanlig lykteinnsats som svinger når bilen svinger...og i disse innsatsene sitter det ganske så vanlige pærer! De koster rett nok snaue 300 kroner stykket på merkeverkstedet og et par tierer for to på Biltema og Europris, men det er altså ganske ordinære pærer!

Feilmeldingen som kommer opp kan imildertid skremme vannet av de fleste, den sier egentlig at det er som du sier, feil på hovedlampe eller noe annet dyrt...den nevner egentlig ikke "kurvelys"....det kan være hva som helst og pengepungen krymper seg av teksten! Men det trenger altså ikke våre så ille....sjekk svar nummer to på det andre svaret og sjekk dette først! Og skulle det likevel være noe rådyrt...fprøv å finne ut litt mer om hva som er kaputt gewesen og tenk i retning av Tyskland....det er vesentlig billigere deler til VAG om man bestiller derfra. Billigere enn et norsk huggeri for nye deler! Rett nok ikke "originaldeler", men ofte laget på samme stedet som originaldelene. Du skal ikke se bort fra at det er sånn med Opel også! Tips:betal litt ekstra for frakt med DHL: lavere fortollingsgebyr og levert på døra!

Når Corona-sjauen dabber av kan du jo også ta en liten ferie i Flensburg, der er det mange gode verksteder som håndterer det meste til en helt annen pris enn vi er vant med her hjemme.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar