0

BMW e60 kjøpehjelp

spurt 2020-10-12 10:42:57 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har lenge drømt om å kjøpe meg en BMW 5 serie av generasjonen e60. Jeg har nå et budsjett på 70 000kr for å kjøpe bil, men har en bufferkonto til uforutsette utgifter, noe som jeg har skjønt ofte kommer. Hva er det jeg bør se etter på en slik bil? Jeg er født i 2001 og må altså ha forsikring for under 23, noe som betyr at stor motor er utelukket. Kan altså Max kjøpe 525d eller 525i. Bør jeg kjøpe nyest mulig eller heller gå for en som har gått minst mulig km?

Hvilket utstyr bør den ha? Jeg tenker iallfall at skinn, sportseter/comforseter, hifi, automat, automatisk klima, m-sport og liknende utstyr er viktig å ha med.

Tusen takk for hjelp Stian

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-12 19:25:16 +0200

Først og fremst, med et budsjett på 70' har du minst et problem her: når en 5-serie har fallt såpass mye i verdi, er det beste tatt. Det betyr at "nyest mulig" eller kortest mulig kjørelengde kun har akademisk interesse. Det du bør unngå, er en bil som er herja i støkker av et halvt dusin ungdommelige eiere...færrest mulig eiere og helst IKKE "ungdomskjørt". Ei heller "tuklet" med, chippa bil skal man unngå. Ellers: dette med kjørelengde...det tar ikke mange sekundene å endre kilometertelleren, så her det virkelig å sjekke best mulig og litt til....bilens faktiske stand er det viktigste! Jeg kan ellers anbefale at du søker opp et par av Bennys artikler om bruktbilkjøp, han har mange kloke ord om ting du må, med trykk på MÅ, passe på!

Dette med "utstyr" ville jeg heller ikke vært så opptatt av, bilens faktiske stand er og blir det viktigste her...om du kan ha glede av den si to EU-kontroller fremover er det nesten som å vinne i lotto, liten vits i å svi av 70.000 på en bil med feiende flotte skinnseter og ditt og datt om Biltilsynet river skiltene av ved første EU-kontroll! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar