0

Skoda Enyaq eller VW ID 4

spurt 2020-10-12 09:47:32 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei. Vurderer kjøp av Enyaq eller ID 4 med firehjulstrekk. Skodaen kan allerede bestilles og priser er kjent. ID 4 derimot kan ikke bestilles før en eller annen gang i 2021, og prisene er ikke kjent. Men leveringstidene tilsier at ID 4 leveres før Enyaq. Hvorfor er det slik? Blir litt feil å velge den ene eller andre når du ikke kan sammenligne prisene. Med tohjulstrekk er ID 4 så langt som jeg kan se bedre priset enn Enyaq når du ønsker mye utstyr og størst batteri.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-12 10:18:26 +0200

Heisann – det er som du selv er inne på vanskelig å anbefale den ene når man ikke kjenner til alle fakta rundt den andre. Som priser, utstyr og leveringstidspunkt.

Det har, trolig på grunn av koronasituasjonen, (det er om ikke annet noe de kan gjemme seg bak) blitt veldig uoversiktlig når hva kan leveres og når for VW sin del.

De fikk jo nærmest ID.4 oppå ID.3 noe som ikke var meningen. Meningen var å selge godt med ID.3 før de lanserte 4-eren. For at denne så skulle ta over stafettpinnen. Samtidig har Skoda blitt forsinket og det hersker egentlig litt kaos-tilstander rundt det hele.

Det virker ikke en gang som verken importører eller forhandlere har noe tydelig bilde av hva som skjer her – og når. Dermed er det også vanskelig for meg, som journalist, å kunne gi noe konkret råd her. Når ikke en gang våre kilder vet det.

Men jeg synes Skodaen ser vel så bra ut som VW-utgaven, ID.4. Dessuten er i alle fall prisen kjent. Så det gjør Skodaen til den som er enklest å anbefale. At ID.4 kommer før Skoda er jeg ikke helt sikker på.

Men som sagt – her er ingen sikre på noe for tiden.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar