0

Er Volvo XC40 Recharge en bil som er verdt å kjøpe?

spurt 2020-10-09 10:23:39 +0200

anonym bruker

Anonym

Er Volvo XC40 Recharge en bil som er verdt å kjøpe? - Hva tenker du om «barnesykdommer» og når er de evt. løst? 1 mnd, 3 mnd, 1 år... - Er det noe «ekstrautstyr» som en bør ta med? Panorama tak, lydanlegg, krok...

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-09 11:11:00 +0200

Heisann! Dette skal jo i prinsipp være samme bil som Polestar 2. Den har kommet, har hatt noen barnesykdommer som man jobber med å løse. Alt i alt en god, sikker og fornuftig elbil – i mine øyne.

Det er derfor grunn til å være optimist også for XC40 Recharge. Jeg tror denne kan komme til å selge godt. Komboen med elbil og Volvo bør jo treffe godt i Norge.

Går man for en helt ny bilmodell må man ikke bli skuffet over at det kan være noe småtteri til å begynne med. Det gjelder de fleste biler det. Vil man være sikrere venter man et års tid før man kjøper. Da er sjansen for trøbbel mindre. Bilene oppgraderes jo kontinuerlig.

Når det gjelder utstyr så er sjelden en godt utstyrt variant feil. Jeg har ikke satt meg godt nok hva som er standard og ikke på denne, men glasstak, god stereo, skinnseter, fine hjul og hengerfeste er definitivt ting som vil bety noe når du skal selge igjen. Det samme er en attraktiv fargekombinasjon.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar