0

Understellsbehandle en 12mod Amarok?

spurt 2020-10-07 21:34:47 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har nylig gått til innkjøp av en VW Amarok 12mod og er kjempefornøyd med den! Bilen virker til å være i meget bra stand, men den er ikke understellsbehandlet. Selv om den virker til å være i bra stand tenker jeg at det kanskje kan være lurt med understellsbehandlig. Er dette å anbefale? Er evt. tektylbehandling det beste?

Mvh. Eirik

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

2 answers

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-08 01:57:02 +0200

updated 2020-10-08 06:51:13 +0200

Hei Erik Ja på en bil med ramme er det lurt å gjøre og det er forholdsvis enkelt å komme til for å gjøre en god jobb men det kreves endel forarbeide blant annet med å fjerne all gammel rust og deretter støvsuge rammevanger innvendig slik at tectylmassen kommer dit den skal og ikke trenger inn i 2 cm gammel sand, rust og skitt som samler seg i bunnen av rammen i de lukkede partiene der gjør den ingen nytte og absorberes bare i skitten. Husk det er vel så viktig at rammen får behandling inni og det er ofte her de alvårligste rustagrepene begynner. Tectyl er nok det beste og de har bredt spekter av produkter som brukes på ulike steder på bilen. Bruk et velrenomert understellsbehandlings firma det lønner seg og gjerne de som i detalj forklarer hvordan de går frem og som virker mest overbevisende.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more
0

besvart 2020-10-08 11:02:59 +0200

Terningkast7 til Kamerat K (som vanlig), her finner du forøvrig en grei illustrert beskrivelse av jobben som må gjøres....grei å ha i bakhodet når du skal finne noen som gjør godt arbe'! Ellers er Mercasol godstoff i samme sjangeren som tectyl. Husk også jevnlig etteerbhenalding, tpyisk annethvert til tredjehvert år, så lever bilen lenge i landet :-) Ta vare på bilen og den tar vare pådeg!

HER følger arbeidsbeskrivelsen, du finner sikkert dyktige aktører i ditt nærområde også! https://www.handeland-antirust.no/ant...

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar