0

Selge en rustet Golf for en billig penge, eller fikse den opp?

spurt 2020-10-07 16:28:28 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Jeg har en Golf V 2005 mod som jeg kjøpte for et år siden hos forhandler for ca 40 tusen. Nå har jeg lyst til å selge den, så hadde den inn til en tekninsk kontroll, for å se standen.

Der fikk jeg blant annet merket at begge kanalene både høyre og venstre er opprustet og nok må gjøres noe med snarest. I tillegg var det en mindre oljelekkasje ++...

Spørsmålet mitt er altså om hva som vil lønne seg. Vil det lønne seg å selge den som den er nå til en billig penge, fikse den opp til god stand for deretter å selge den eller vil det kanskje lønne seg å gjøre innbytte hos en forhandler?

Bilen er kjørbar og den ble EU-godkjent i fjor. I tillegg har jeg i løpet av året både skiftet batteri, fått inn ny frontrute, kostet på en ny fjær framme og i tillegg har jeg kjøpt nye dekksett til sommer og vinter.

Dette er også en jubileumsmodel med både xenonlys (nylig byttet begge pærene) og skinnseter.

Og hvis jeg bare selger den som den er, hva kan jeg ligge på når det kommer til pris?

Tusen takk på forhånd for svar!

Mvh Albert

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-07 17:59:11 +0200

Hei Albert Nå er jo ikke forumer til normalt for å sette priser på biler men for å prøve å løse ting og tang knyttet til bilhold. Pris må man nesten vurdere selv hva man vil ha for den men markedet er rått der ute og drømmepriser er det ingen vits å forsøke seg på det er bare bortkastede annonsepenger. Finn er nok veien å gå for å finne pris ved å samenligne tilsvarende biler og stand. Å sette i stand bilen vil bare være aktuelt for deg ang kostnad hvis du vil beholde den. Vil du absolutt selge er det nok best at neste eier velger videre vei da du neppe får igjen for utleggene dine rent økonomisk.

Virker som du liker bilen og synes det er en god bil men såklart av og til ønsker man jo å gå videre.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar