0

Dekk dimensjon

spurt 2020-10-03 04:21:19 +0100

anonym bruker

Anonym

Takk for svar kan kjøpe noen bedre dekk neste gang continental eller nokian men dette er meget dyre dekk måtte gå etter lommeboka denne gangen er heldigvis lite vinter her på Vestlandet. Men eg får kjøre forsiktig så går det sikkert bra.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-03 07:47:55 +0100

Ja, det vil helst gå bra, cluet er å tilpasse farta etter forholdene (og dekka). En aldri så liten porsjon erfaring og defensiv kjøring, så kan det fort gå bra ;-) Jeg har gått mine barnesko, også i forhold til bilens verden, på sørøstlandet, i de tider da vinter var vinter, nå har jeg bodd i sørvest et halv liv og trives med det, snøen kommer jo stort sett ferdigmåka for tiden! Men du og du, vi har jaggu hatt snø før om åra, rekorden var såvidt jeg husker halvannen meter på et døgn, da var det bare å gå i hi til veiene var åpna igjen! Mine respektive arbeidsgivere opp gjennom åra har også hatt fjelltoppstasjoner og i det hele tatt mye spredt infrastruktur som må besøkes fra tid til annen, det er et kapitell for seg, men bank i bordet, det har gått i likaste laget! Oppskriften over er grei den!

Det er to ting som forundrer meg i denne landsdelen: veldig variabelt vintervedlikehold langs veiene er det ene, det andre er at mange av de innfødte kjører i traktortempo på sommerdekk frem til januar-februar, så hiver noen av dem på vinterdekk og kjører som om det skulle være sommerføre på snø og slapseføre eller om så er, klonk is, gjerne med en feiende flott hinne av vann på toppen slik som det pleier å bli utpå morrakvisten :-) Selv ikke verdens beste vinterdekk tryller bort vinteren, derved går det ofte som det må gå. Ellers kan jeg anbefale å ta en ringerunde, det finnes frittstående forhandlere som har litt mndre fjonge lokaler og lavere priser, bla gjennom egenimport. Man må bare være litt ops på at man ikke virkelig får dekk som er produsert for norden, og ikke noe jalla-greier som f.ex er påtenkt solgt i f.ex det tyske markedet.

Om du bor i sørvest, se i retning av Egersund dekk på Tengs....eventuelt en dekksjapp på Kverneland som jeg ikke husker firmanavnet på i farta. Lykke til, husk første hovedsetning!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger