0

Dekk dimensjon

spurt 2020-10-02 22:01:33 +0100

anonym bruker

Anonym

Dekkene er av merke Yokohama

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-03 00:13:23 +0100

Antagelig mannen som fikk noe feitere dekk til sin Nissemobil? Vel, Yokohama står veldig langt nede på lista over vinterdekk jeg ville kjøpt, de er knapt nok med i det hele tatt. Rett nok har både Bridgestone og Toyo hatt piggfrie vinterdekk med spesielle løsninger som har gitt greit grep på is, men det hjelper lite når de egentlig ikke rekker Nokian til knærne engang under mer heftige vinterforhold. Ja, jeg vet at "tester" sier ditt og datt, men det er en vesensforskjell på tester og virkelighetens verden. Jeg har prøvd en del forskjellige dekk opp mellom åra, dels på arbeidsgivers tjenestebiler, dels på mine egne. Med en jobb der jeg har vært avhengig av å kunne komme frem H24/7 uansett vær, er dette med gode dekk alfa og omega. Derved har det gått på piggfrie Nokian Hakkapellita de siste åra. Ja, det er til tider islagte veier med vann på her hvor jeg bor, men bank i bordet, jeg har aldri havna i grøfta. Det har mange andre, det er ikke uten en viss respekt for føreforholdene at jeg til tider har tellt opptil et dusin biler i grøftekanter og ute på jorder på min vei til eller fra jobben - rundt 5-6 mil hver vei gjennom mer enn 30 år her hvor jeg bor.

Nå sier du ikke noe om hvor du bor og åssen vintre du er vant med. Dog, bor du syd for Dovre og har stort sett greie vintre, kan det fort gå bra, du må bare være ekstra oppmerksom og ikke glemme første hovedsetning: 60 km/t er egentlig ganske høy hastighet på vinterføre...med Yokohama får dette enda større betydning i kvardagen! Det er den viktigste forskjellen, og dekka er nok såpass at du fint kan leve med dem den tiden du bruker dem. Og nei, dimensjonen vil nok gjøre en forskjell, men på et dekk som egentlig passer best for milde vintre og snøbare veier? Det dreier seg om å ta det ekstra piano til man kjenner dekka, verre er det ikke. Sats på milde vintre fremover og kjør defensivt! Om ikke vinteren er avskaffet når dekka er modne for utskifting, kjøper du heller seriøse vinterdekk neste gang! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger