0

Lade-kontakt på alle VW og Skoda.

spurt 2020-10-01 12:33:10 +0100

anonym bruker

Anonym

Hvorfor i all verden har VW og Skoda plassert ladekontakten på høyre side av bilen? Det er kanskje greit på biler med høyre-ratt. I alle fall bør ladekontakten sitte på samme side som sjåføren. Ellers må man gå rundt bilen for å sette inn ladekabelen. Den beste løsningen er nok den på Nissan Leaf. Da kan man bare kjøre mot laderen. Kontakten sitter foran på bilen. De fleste har vel hørt om Tesla som har kontakten bak. Har man tilhenger, må den først kobles av før man rygger inntil laderen.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-10-02 11:41:14 +0100

Smaken er som baken, biler produsert i verdensdeler med utstrakt bruk av venstrekjøring har en tendens til å ha drivstoffpåfyllingen på venstre side, og motsatt med biler som kommer fra landet som oppfant "Ordnung muss sein"! Hva er da mer naturlig enn å følge samme tradisjonen med skjøteledningen :-) ? Det er store problemer og det er små problemer, et par skritt fra eller til er neppe noe problem her...påfylling på høyre side har jo også en stor fordel: du slipper å drønne døra i noe hardt når du går ut inn i "pumpa", du kan mao parkere nærmere "pumpa". Om Nisseleif har en løsning du finner bedre, ja da kjøper du Nisseleif! Mhp Tesla har du aldeles rett, det er en idiotløsning på flere måter, ikke minst for de som måtte ha henger med på tur. På den annen side sett, de fleste som bruker henger i noen utstrekning kjører dieselbrennere!

The Bottom Line er at her har vi nok et forhold som tilsier at man bør tenke gjennom alle eventualiteter og vurdere såvel kjøremønster som personlige preferanser før man kjøper bil! Det må nødvendigvis bli et kompomiss, Nisseleif kan meget vel være en god bil for de som foretrekker "venstresiden" her! Og nei, våre tyske venner kommer neppe til å ta en "venstrevri" i overskuelig fremtid!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar