0

Hvorfor velge Enyaq?

spurt 2020-09-30 09:28:24 +0200

anonym bruker

Anonym

Hva skjer med brandingen i VW konsernet, tidligere tydeliggjort gjennom en veldig klar rangering; Audi - VW - Skoda. Jeg har bestemt meg for kjøp av elbil, og har gått å ventet på Skoda Enyaq. Regnet klart med at det ville bli en bil i prisklassen under tilsvarende modell fra VW. Nå viser det seg at Enyaq iV 80 bli betydelig dyrere enn en nogenlunde tilsvarende ID4. Det er riktignok litt forskjell i utstyrspakkene, men alt i alt er vel dette to ganske identiske biler. Nå ender jeg naturlig nok opp med å velge den billigste utgaven (ID4), enda jeg personlig mener Skodaen både design- og kvalitets-messing fremstår fullt på høyde - minst. Så hva skjer... Har Skoda, i folks bevissthet, oppnådd en prestisje og et kvalitetsstempel som gjør at konsernet rangerer den foran VW?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-30 12:06:19 +0200

Nja, i økonomenes verden er den "rette prisen" det man kan tyne ut av markedet uten at kundene blir skremt over til konkurrenten :-) Du skal ikke se bort fra at man tenker som så at Skoda har blitt så populær i Norge at man kan melke litt ekstra! Det gjør man tydeligvis ved å legge på litt ekstrautstyr og ta godt betalt for det, ikke noe nytt under solen her, det er en velkjent oppskrift fra både VW og Audi tidligere. Det nye er at nå skjer det med Skoda, det er vi helt klart ikke van til! Men så har da også selveste ledelsen i VW forlengst gått offentlig ut med en erkjennelse av at Skoda holder en gjennomgående høyere kvalitet enn VW klarer på hjemmebane. Om dette har glidd inn i kundenes bevissthet her hjemme i øst-fobiens arnested, er (dessverre) heller tvilsomt, men i Europa generelt har Skoda stått høyt i kundenes aktelse, og vil alltid gjøre det. Glem ikke at Skoda har en lang og tradisjonsrik historie, rett nok avbrutt av en nedtur på 70- og 80-tallet, men alt i alt, f.ex Skoda Octavia var absolutt ikke noe å kimse av på 60-tallet! Før krigen produserte man forøvrig også fjonge biler! Som ihuga fan av bilproduksjonen i øst-europa har jeg selvfølgelig besøkt en av Skodas fabrikker og Skodas museum, anbefales på det varmeste! Merket "VW" sto jo både her og der, så du e rinne på noe: det er på mange vis hipp som happ om du kjøper Skoda eller VW. Dog...du kan ha helt rett i at Skoda kvalitetsmessig er et hakk foran! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-09-30 09:28:24 +0200

Sett: 43 ganger

Sist oppdatert: Sep 30 '20