0

er denne bilen verdt det?

spurt 2020-09-29 13:42:53 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Jeg studerer i Slovakia. Har funnet ut av at jeg trenger en bil til å ha her nede, for så å ta med hjem. For å minke oomkostnadene er bilen nødt til å være minst 20 år. Slumpet dermed over en artikkel på en mercedes s500 fra leverandør inne på autobazar.sk (Slovakias finn.no for bil).

https://www.autobazar.sk/21041434/mer...

Bilen ser ut på bilder som den er i god stand.

Jeg får artikkelen oversatt automatisk, så jeg legger inn noe info til deg

Den har gått 198.300 km 5 trinns utomatgir med 306 hk. bensinmotor

oppvarmede bakseter, lærratt, polstret tak, skinnseter, persienner bak, nøkkelfri opplåsing, parkeringssensorer foran og bak, elektriske seter, datamaskin, setejusteringsminne, elektrisk betjente bakseter, elektrisk justerbare speil, nøkkelfri start, luftfjæring, massasjeseter, SD-kort for navigering, justerbar chassishøyde, elektrisk lukking av døren

Maksimalt utstyr, vedlikeholdt tilstand

Jeg er ingen bilekspert, og har ikke veldig god peiling på hva jeg må se spesielt etter på denne bilen. Er det noe jeg absolutt burde spørre om. Er bilen i det hele tatt verdt prisen? (euroen ligger på ca 11.50 nå)

Setter veldig pris på alle tips jeg kan få Mvh Truls Schjelderup Mathiesen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-29 17:26:02 +0100

Maksimalt utstyr = maksimalt med potensielle ting som kan gå i støkker....fritt sitert vår godeste Benny: på en 20 år gammel bil kan alt gå i støkker, og det er IKKE billig å reparere! Om du "trenger" en bil for å slippe å reise kollektivt....hvilket er både greit og billig i Tsjekkia...bør du heller kjøpe en av de mindre modellene til Skoda, si Fabia eller Citigo. Om noen har satt griller i hue på deg og fortalt om gull og grønne skoger ved å kjøpe en gammel luksusbil billig og selge den dyrt når du kommer hjem, er det bare en ting å si: om noe høres for godt ut til å være sant, ja da er det ofte nettopp det. For all del, du kan være heldig og få solgt en bil som dette med noen lapper i fortjeneste, men du kan også gå på en smell, både fordi ting kan gå i støkker, og/eller fordi markedet for akkurat den bilen du plukker ut, rett og slett ikke finnes her hjemme. Her ser vi jo en svær benziner...fra en tid der svære benzinere fremdeles var ganske så tørste! Her ville jeg anbefale å ha litt is i maven og undersøke litt nærmere om en slik bil i det hele tatt er salgbar her hjemme i disse ulvetider, glem ikke at økende arbeidsløshet også har rammet en god del av dem som ellers er unge og optimistiske og kan la seg friste av en sånn bil!

Om du skal beholde den selv er det a different matter, men igjen: en så komplisert bil med 20 år på nakken er et sjansespill. Med et bensinforbruk som i praksis gjør bilen ubrukelig til annet enn en søndagstur i ny og ne, er det selvfølgelig en stilig hobbybil. Gå et par runder med deg selv og tenk nøye gjennom hva du egentlig ser for deg å gjøre med denne bilen når du har fått den hjem.

Mhp de øvrige tingene kan du sjekke Bennys råd i artikkelen om billge bruktbiler fra en uke eller to tilbake, der er mange gode råd som gjelder her også. Dessuten: på Motors hjemmesider finner du sjekklister for bruktbilkjøp, det meste kan nok videreføres til ditt prosjekt.

The Bottom Line er at om jeg var deg, ville jeg kjøpt en nyere Skoda...du er jo i Tsjekka...der er Skoda et godt kjøp på alle vis. Om du vil ha den med deg hjem koster det ikke allverden å fortolle og momse den, og vil du kvitte deg med den før du reiser hjem, er det helt kurrant...og risikoen for å tape stor summer er vesentlig lavere enn med Mercedes-prosjektet.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Antall visninger