0

Hva er rask lamborguini?

spurt 2020-09-28 11:08:34 +0100

anonym bruker

Anonym

Hva er rask Lamborghini jeg er en ny forrentnings man som leter etter DEN BESTE bilen og har blitt anbefalt Lamborghini. så mitt spørsmål til deg er hva er din favoritt Lamborghini.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-30 09:27:02 +0100

Vel, spørsmålstillingen er noe bakvendt: du glemmer en viktig ting her: så lenge du bor i Norge passer Lmborghini best som et bilde på veggen på gutterommet! Så lenge vinteren ennå ikke er avskaffet, så lenge vi har verdensrekord i fartsdempere og en veistandard som plasserer oss på andreplass på den gjeve lista over land i Europa som har LAVEST gjennomsnittshastighet i veinettet, blir det helt feil å svi av to-tre dullioner på en Lambo. Glem heller ikke at en Lambo kvalifiserer for lang og hard straff om du så bare tenker tanken på å dra turtelleren i bånn på første gir...og du har ganske mange gir å ta av. Du har mao drømmer som meget raskt kan gi deg en "Northug" opplevelse. Btw, Petters pent brukte Jaguar er en minst like "god" bil som en hvilken som helst Lambo, se artikkel her på Broom...den er til salgs for den latterlig lave prisen av 1.7 mill, løp og kjøp, Norges mest berømte bil akkurat nå! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar

Spørsmålsverktøy

1 følger

Statistikk

Spurt: 2020-09-28 11:08:34 +0100

Sett: 15 ganger

Sist oppdatert: Sep 30