0

Bmw i 3 2019 modell

spurt 2020-09-28 10:12:24 +0100

anonym bruker

Anonym

Hei. Har tenkt å få en "kosmetisk" styling på denne bilen. Det vil innebære Ving bak, frontsplitter, senkesett, spacer. Lurer på om dette vil virke på garantien fra BMW? Har sjekket med AC Schnitzer som vil sette på denne kosmetiske pakka, dem sier der at dette ikke vil ha innvirkning på garantien. Når jeg spurte BMW der bilen er kjøpt, sa dem at garanti ville frafalle hvis det gikk utover drivverket og tyngde på bil? Jeg er nå usikker . Schnitzer sier dette har dem gjort på mange i3, at det kun er kosmetisk, ingen særlig tyngre vekt, er godkjent deler fra Tyskland. Tuffpapirer. Vil bli registrert i vognkort om forandringen. Håper på svar fra deg om hva jeg skal gjøre. Mvh Markussen

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-30 09:35:37 +0100

Dersom vi legger til grunn at du referer til en norsk merkeforhandler, er det overveiende sannsynlig at du tigger om trøbbel her...du serverer forhandleren en (for dem) god grunn til å le rått om og hvis du kommer tuslende inn døra med noe som har gått i støkker og hvisker ordet "garanti". Hvilke deler av garantien i det hele tatt skal kunne berøre, kan man saktens undres over, men dette med å tukle med understellet er dårlig karma her. I ditt sted ville jeg henvendt meg til den norske importøren direkte, gjerne sendt med en utfyllende dokumentasjon for denne moroa, og bedt om et skriftlig svar på hvilke deler av garantien som blir berørt. Får du ikke svar, purrer du...og hjelper ikke det, ta det gjerne opp med BMW i Tyskland på samme vis.

The Bottom Line er likevel at dette med å tukle med understellet nok er blant de tingene som har potensiale for å utløse en negativ reaksjon her, det er det man vil se som en gjennomgripende endring. I ditt sted ville jeg som et minimum tenkt nøye gjennom konsekvensene her, det er på ingen måte gitt at dette er det smarteste du kan gjøre. Hvor lenge ser du f.ex for deg å eie bilen? Godt forarbeid er nøkkelen her...dernest må du vurdere om helt eller delvis bortfall av garanti er en pris du vil betale. Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar