0

d4d 2004 t25

spurt 2020-09-25 10:52:01 +0200

anonym bruker

Anonym

spørsmål her, skulle skifte glødeplugger på bilen, så knakk den helt til høyre, leverte den inn på en skole der de jobber med slikt gratis for å få erfaring, de skulle få den ut sa de, men så hadde de boret ned hele stammen på glødepluggen istedenfor å bruke rett verktøy til dette som de sa de hadde, dette gjør att pluggen sitter nedi der ennå, det er bare den nederste delen som sitter der, gjengene på pluggen er fjernet, så i realiteten skal det gå å bare dra den ut, men den sitter fast, har forsøkt å blåse den ut med trykk fra motoren da motoren er igang, ruser den osv, men den kommer ikke,,kan det hjelpe å fylle på med rustfjerner nede i hullet der ? for jeg trur den sitter fast i sot på enden av pluggen, å da kjøre den skikkelig varm før jeg igjen forsøker å blåse den ut med trykket fra motoren,eller må jeg av med toppen og alt,,dette koster over 15000 i jobb på verksted,

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-25 18:43:11 +0200

updated 2020-09-25 21:11:17 +0200

Obs kinkig situasjon dette, virker ikke som de som gjorde jobben fikk dette til. Prosedyre er å knekke av toppen og så dra ut kjernen, dretter borrer man seg forbi gjengepartiet og til slutt gjenger man ned i hullet til kjernen og terser resten av glødepluggen ut. Har det først gått galt må man jo finne en løsning men disse kan være ualminnelig gjenstridige og viktigst av alt er jo at gjengene er korrekt borret bort ellers vil alle tiltak være nytteløse. Er gjengene helt fjernet kan du altids prøve med wd40 la det virke et døgn og så ta en tur med så høy belastning som mulig på motoren da det er mest trykk i sylinderen. Men husk at sylindertrykket bare har en liten flate å virke på så du skal ha en porsjon flaks også. Du må ellers også se til at de gjengene som faktisk skal være nedi hullet for å holde glødepluggen forsvarlig fast nedi der ikke er borret bort da er jeg redd det kan vanke ny topp eller insetting av helicoil gjenger hvis material tykkelsen tillater at man borrer nedi der. Lykke til.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar