0

Classic Audi eller Mercedes

spurt 2020-09-25 10:45:05 +0200

anonym bruker

Anonym

Jeg klarer ikke bestemme meg for hvilken bil jeg skal velge sett på mange forskjellige biler en clk 55amg 2000 og en Audi s8 4,2 2002, er ute etter mest mulig krefter og lyd med også en driftsikker bil som ikke blir for dyrt med reprasjon eller rust

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-25 14:25:06 +0200

Det enkle svaret her er at begge disse er et ekstremt dårlig valg om målet er å ha en bil der bilholdet ikke blir for dyrt :-) Å kjøpe en rundt 20 år gammel Uberkomplisert Tysker er en sikker vei til solide doser gråt og tenners gnissel og personlig armod, enten du vil eller ikke. Fritt sitert Benny, her kan "alt" skje, og tro meg, MacMurphy jubler av fryd over sånne biler! Her får du verken driftsikkerhet eller forutsigbarhet, men du får biler som er så kompliserte at selv den mest optimistiske garasjemekaniker får åndenød og mangler adekvat verktøy! Helt utrolig gøy å kjøpe deler også, du kommer aldri til å få problemer med å få utgiftene til å strekke til! Og klarer man ikke å mekke sånne biler sjæl, er det ikke bare-bare å bruke et hvilket som helst verksted heller.

I det hele tatt: Her bør du gå flere runder med deg selv og spørre hva i alle dager du trenger "krefter og lyd" for, i et land der vi faktisk har et veinett der gjennomsnittshastigheten ligger på andre plass på den gjeve lista over land med LAVEST gjennomsnittshastighet i Europa! Mhp dette med "mest mulig lyd" er det som kjent en sikker purkemagnet, kjøp heller en gammel Volvo Amazon og sag av eksosanlegget rett etter grenrøret, da får du akkurat like mye oppmerksomhet, men du har iallefall nok penger igjen til å betale bota og bussbilletten for å komme hjem når øvrigheta har revet skiltene av den feiende flotte Amazonen!

The Bottom Line er at du heller bør tenke i retning av en grei, passe stor bil som er morsom å kjøre og ikke minst, er så enkel å skru på at du kan bygge deg opp erfaring underveis. Og må du ha verkstedhjelp, slik det ofte er med de som er litt opptatt av "mest mulig krefter", ja da er det ikke dyrere enn at du fremdeles har råd til mat i kjøleskapet og bruke bilen av og til! Se f.ex i retning av en vanlig, trøtt Golf, for det du må betale for den møkka du nevner, får du en vesentlig nyere Golf! Ja, sogar en grei GTI om så skulle være! En annen fordel er at du har råd til dekk og å holde bilen trygg og sikker, det er heller ikke å forakte! I det hele tatt, dette er et av de tilfellene der det enkle er det beste! Og må du bare ha Audi eller Mercedes, velg en mindre komplisert modell, gjerne A6/A4 eller en grei, ordinær Mercedes av den sorten som selges i så stort antall at det er enkelt å finne en som er nogenlunde godt passa på....og ikke minst...gir deg et greere bilhold! Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar