0

Ulyd etter bremsebytte?

spurt 2020-09-24 09:58:39 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei!

Har byttet bremseskiver- og klosser på alle fire hjul på min XC90 2006 modell. Alt gikk greit under byttet, men bilen har i etterkant begynt å "ule" under kjøring.

Vi tenkte først at noe lå innpå og skapte vibrering og resonans, men vi har nå har eliminert. Lyden er nemlig hverken hastighet- eller turtallsavhengig. Den dukker opp utav det blå, og blir borte om vi nøkker i rattet eller toucher bremsepedalen. Duringen/ulingen høres ut som den kommer fra motorrommet, og jeg kan "kjenne" den i rattet. Mistenkte først lavt oljenivå på servoen, da lyden høres mistenkelig ut som en jobbende servopumpe, eller en annen type "pumpeduring". Lyden høres lik ut om man kjører i 80 km/t eller 2 km/t. Virker ikke til å ha noen negativ effekt på bilen, bremser, drivkraft og styring påvirkes ikke. Ingen varsellamper eller lukter.

Noen idé?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-24 12:48:03 +0200

Hei Sjekk at bolter er dratt til både på caliper stativ og caliper. Se til at slanger sitter i holderene sine og ikke subber i dekket(obs Fare da slange kan ryke) Sjekk en gang til at skivene og klosser er riktig til din bil, mange identiske biler kan ha forskjellige klosser og skive diameter. Klosser kan være feilmontert da det ofte er en 3 delt fjær holder som skal inn i caliper stempel men der ene delen ikke er smettet riktig inn. Er det et verksted som har gjort jobben så rull over dit og si at du misstenker at noe er galt med monteringen.

Mvh Kviasen

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar