0

Kjøp av bruktbil Volvo V50 mod 2011

spurt 2020-09-23 08:42:40 +0200

anonym bruker

Anonym

Er dette en brukbar 2-er bil? Vi lurer på om dt er kjente forhold med disse bilene som bør sjekkes? Svakheter? Driftssikre m.m. Vi synes det er mange av disse for salg og om dette har sin årsak.

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-23 10:52:05 +0200

Heisann! Jeg har på mange måter litt sansen for V50. Kompakt, romslig nok (for de fleste) sikker, gode seter og komfortabel.

Dessuten går den billig med 1,6-liters dieselen også. Men bilene begynner nå å trekke litt på årene. Det gjelder både design, teknologi og de har ofte høy kilometerstand med de utfordringene det medfører i form av potensiell påkost.

Det du bør sjekke litt nøye før kjøp er: Bremser, forstilling og hjuloppheng. Forfjærene kan knekke. Dieselvarmeren – om bilen har, bær testes litt nøye. Det samme med alle elektriske funksjoner. Sjekk om – og når registerreimen skal byttes og ikke minst om dieselpartikkel-filteret har blitt byttet. Det går ofte tett. Sistnevnte er en svakhet. Kommer ganske ofte etter ca. 120.000 km og er relativt dyrt å bytte.

Men leter du opp en hel, pen bil i god teknisk stand, så er dette fortsatt en bil som kan gi mye eierglede.

Lykke til!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar