0

Får ikke låst bilen

spurt 2020-09-17 06:31:26 +0200

anonym bruker

Anonym

Hei! Idag morges var det litt kaldere enn tidligere. Skulle hente noe i bilen, for så å låse. Trykker på knappen og hører låselyden men hørtes litt annerledes ut. Kunne høres ut som låsen gikk i retur, litt som om du vrir husnøkkelen frem og tilbake raskt.

Har du Peil på hva det kan være?

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-17 15:11:43 +0200

Nja, jeg ville tenkt at låsen traff noe den ikke skulle treffe...den får ikke "trukket til" liksom. Noe kan ha forskjøvet seg, eller en av disse duppedittene som skal flytte seg - beklager at jeg ikke finner ordet i farta - når du lukker døra - blir stående i "åpen" posisjon. Sjekk mot den andre døra og se om det er likt...på mine VW er det en en slik sak som har en tendens til å "bikke over" og bli stående "åpen"....kuren er å bruke et skrujern og bikke den tilbake igjen. Vanskelig å forklare med ord, lettere å gjøre i praksis....ikke sikkert dine dører har samme leamikken, men verdt å sjekke!

En annen mulighet er en dør som ikke lukker helt, da skjer det samme som jeg nevner innledningsvis: låsen treffer feil sted - den treffer noe den ikke skal treffe, og returnerer.

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar