0

Mitsubishi outlander eller xc60

spurt 2020-09-16 10:16:04 +0200

anonym bruker

Anonym

Vi skal kjøpe ny bruktbil og har sett på Volvo xc60 og Mitsubishi outlander plug in hybrid. Vi tenker og kjøpe bil rundt 300.000

Har du noen tanker om hvilken bil vi bør velge og hvorfor.

Hege

rediger omgjør tags merk som støtende lukk merge slett

1 answer

Sorter etter » eldste nyeste flest stemmer
0

besvart 2020-09-16 10:44:41 +0200

Hei Hege! Tror jeg deler opp dette svaret i to jeg:

Outlander PHEV: Ladbar gjør at du kan kjøre en del på strøm om du har en del småkjøring. Generelt god kvalitet på plussiden. På minussiden: Mitsubishi forsvinner fra Norge. Bilen kan oppleves som litt kjip med tanke på materialkvalitet og finish. Byr ikke på mest kjøreglede, men du får nyere bil med lavere km. Stand enn Volvo XC60 til samme pris.

Volvo XC60: God komfort, gode seter og svært god sikkerhet. De aller fleste har dieselmotor i din prisklasse. Den byr på litt mer status og du betaler mer – evt. får en eldre bil med høyere kilometerstand. Personlig hadde jeg nok godt for Volvo her. Rett og slett for at jeg liker den best. Den største ulempen med Volvo er at du ikke har mulighet til å kjøre elektrisk om du har mye småkjøring.

Jeg tror også Volvo generelt vil holde seg bedre i pris og være lettere å selge enn Mitsubishi framover.

Lykke til med bilkjøp!

rediger merk som støtende slett lenke more

Ditt svar

Du kan begynne å skrive uten å være logget inn - spørsmålet ditt vil bli publisert etter at du har logget inn eller laget en ny konto.

Legg til svar